Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milan se distanţează în Serie A, după ce Lazio pierde la Juventus

Milan se distanţează în Serie A, după ce Lazio pierde la Juventus

Milan se distanţează în Serie A, după ce Lazio pierde la Juventus
13 Dec 2010   •   14:57

AC Milan s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului din Serie A, după victoria cu 3-0 obţinută la Bologna. Rossonerii aveau trei puncte în faţa lui Lazio înaintea etapei, însă romanii au pierdut derby-ul etapei cu Juventus, scor 1-2.

Kevin-Prince Boateng a deschis scorul înainte ca Robinho să facă rapid 2-0, iar Zlatan Ibrahimovic a închis tabela la capătul unui meci jucat la prânz. "Am câştigat cu 3-0, dar a fost un meci greu. E pentru prima oară când am jucat la ora 12:30, nu a fost uşor dar important e că am câştigat", a spus suedezul.

Lazio putea să reducă diferenţa la trei puncte, însă nu a reuşit să se impună la Torino. Giorgio Chiellini a deschis scorul pentru Juventus în minutul doi, iar Mauro Zarate a egalat 12 minute mai târziu. Dar când părea că Lazio se va întoarce la Roma cu un punct, şutul lui Milos Krasic  din minutul 90 a fost deviat în poartă de portarul Fernando Muslera. "Am fost naivi şi am plătit scump. Sunt dezamăgit pentru că meciul era ca şi terminat", a declarat antrenorul Edy Reja.



×
Subiecte în articol: Juventus Torino AC Milan Lazio Roma Serie A
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close