Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milito aduce victoria Interului în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Pasqual: Fiorentina poate reveni

Milito aduce victoria Interului în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Pasqual: Fiorentina poate reveni

Milito aduce victoria Interului în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Pasqual: Fiorentina poate reveni
04 Feb 2010   •   10:04

Atacantul lui Inter, Diego Milito a înscris singurul gol al partidei cu Fiorentina din prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei, însă argentinianul recunoaşte că echipa sa nu a fost în cea mai bună formă. Conform "Principelui", nerazzurri îşi pun mari speranţe în câştigarea Cupei Italiei şi vor face tot posibilul pentru a pune mâna pe trofeu.

"A fost evident că nu am dat 100% pe teren, dar important este că am câştigat. Sunt fericit că am înscris, mai ales că golul meu a adus victoria. Păcat că nu am putut marca şi un al doilea gol, care ar fi fost foarte important, dar ne putem concentra să ajungem în finală", a declarat Milito pentru Inter.it.

De partea cealaltă, fundaşul Manuel Pasqual de la Fiorentina încă îşi face speranţe că gruparea "Viola" poate întoarce rezultatul din manşa tur. Jucătorul de 27 de ani consideră că dacă echipa sa va juca la fel de agresiv ca miercuri, poate pune presiune pe Inter. "A fost păcat că nu am egalat, pentru că ne-am fi uşurat misiunea pentru returul de la Florenţa. Pornim cu un mic dezavantaj, dar putem întoarce rezultatul dacă jucăm la fel de agresiv", a spus Pasqual pentru Viola Channel.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Cupa Italiei AC Fiorentina
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close