Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Minunea APOEL continuă: Ciprioţii s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Minunea APOEL continuă: Ciprioţii s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Minunea APOEL continuă: Ciprioţii s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    08 Mar 2012   •   10:47

Visul frumos al lui APOEL Nicosia în Liga Campionilor continuă. Ciprioţii s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei, după ce au învins cu 1-0 pe Olympique Lyon, acelaşi scor cu care pierduseră prima manşă, impunându-se apoi la loviturile de departajare cu 4-3.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Manduca, în minutul 9, brazilianul de 31 de ani ajungând la a treia reuşită în actuala ediţie a Ligii Campionilor. Mijlocaşul sud-american nu a terminat meciul pe teren, fiind eliminat în minutul 115, după ce a primit două cartonaşe galbene.

La loviturile de departajare, portarul ciprioţilor, Dionisios Chiotis, a apărat execuţiile lui Alexandre Lacazette şi Michel Bastos şi a pecetluit astfel o calificare neaşteptată pentru APOEL între primele opt echipe ale continentului.

Este cea mai importantă noapte din istoria lui APOEL. O noapte de neuitat pentru fanii noştri şi fotbalul cipriot. Nu am crezut niciodată că putem ajunge aici. Dar când ai jucători cu atât de multă încredere, totul este posibil. Când ai un stadion plin cu suporteri ca ai noştri, totul este posibil. Este un moment fatntastic pentru toată lumea”, a declarat Ivan Jovanovic, antrenorul celor de la APOEL, la finalul întâlnirii.

Trăim o dezamăgire uriaşă. APOEL nu este un nume important, dar au arătat că îşi merită locul în optimi şi chiar în sferturi”, a spus Remi Garde, tehnicianul francezilor.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close