Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu a început cu stângul noul sezon: Şahtior a pierdut Supercupa Ucrainei

Mircea Lucescu a început cu stângul noul sezon: Şahtior a pierdut Supercupa Ucrainei

Mircea Lucescu a început cu stângul noul sezon: Şahtior a pierdut Supercupa Ucrainei
06 Iul 2011   •   10:24

Şahtior Doneţk a avut parte de un debut nefericit în noul sezon. Echipa antrenată de Mircea Lucescu, la care Răzvan Raţ nu s-a numărat printre convocaţi, a pierdut Supercupa Ucrainei chiar împotriva marii rivale, Dinamo Kiev, care a câştigat cu 3-1.

Partida disputată la Poltava a avut parte de un start furibund, cu trei goluri în prima jumătate de oră. Dinamo a deschis scorul dintr-un penalty obţinut de Iarmolenko şi transformat de Gusev. Replica lui Şahtior nu s-a lăsat prea mult aşteptată, Fernandinho restabilind egalitatea în urma unui corner executat inteligent de Srna.

Scorul pauzei va fi însă stabilit în minutul 30, atunci când Pape Diakhate a deviat cu capul mingea trimisă din lovitură liberă de Gusev suficient pentru a intra în poartă. În repriza a doua, Şahtior s-a expus mai mult şi, în urma unui contraatac, Artem Milevski a făcut 3-1 şi a trimis trofeul la Kiev.

Dinamo Kiev s-a revanşat astfel în faţa echipei lui Mircea Lucescu pentru sezonul precedent, în care Şahtior a făcut eventul, şi şi-a trecut în palmares cea de-a cincea Supercupă a Ucrainei, după succesele din 2004, 2006, 2007 şi 2009.

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Sahtior Donetk Dinamo Kiev
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close