Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu a primit o stea pe noul "Walk of Fame" al lui Şahtior

Mircea Lucescu a primit o stea pe noul "Walk of Fame" al lui Şahtior

Mircea Lucescu a primit o stea pe noul "Walk of Fame" al lui Şahtior
Sursa foto: Foto: Shakhtar.com
09 Mai 2011   •   15:42

Clubul Şahtior Doneţk şi-a lansat propriul "Walk of Fame", patru legende ale echipei regăsindu-se acum pe "Aleea Celebrităţilor" de la stadionul Donbass Arena.

Aproape de aniversarea a 75 de ani de la înfiinţare (24 mai), Şahtior a onorat jucătorii şi antrenorii care au servit cu credinţă culorile clubului, cvartetul de început fiind selectat de un grup de experţi constituit din fanii "minerilor", veteranii clubului şi istorici.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au glorificat Şahtior Doneţk. Am obţinut multe lucruri, dar sunt convins că alte mari trofee vor sosi", a declarat preşedintele Rinat Ahmetov în discursul de la lansarea "Walk of Fame".

Fostul atacant Vitaliy Starukhin (al doilea golgeter all time, 1973-1981, fost antrenor tineret 1981-2000), care a murit în 2000, antrenorul Mircea Lucescu, Mykhaylo Sokolovsky (al treilea golgeter all time,  1974-1987, şi cel mai selecţionat jucător din istoria clubului) şi Yuriy Dehteryov (al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria clubului) îşi regăsesc acum numele pe "Aleea Celebrităţilor".


×
Subiecte în articol: Sahtior Donetk Mircea Lucescu
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close