Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu: "Barcelona e singura echipă din Europa de nivelul lui Şahtior"

Mircea Lucescu: "Barcelona e singura echipă din Europa de nivelul lui Şahtior"

Mircea Lucescu: "Barcelona e singura echipă din Europa de nivelul lui Şahtior"
Sursa foto: sahtior donetk
26 Feb 2010   •   14:40

Antrenorul român Mircea Lucescu este foarte dezamăgit de eliminarea echipei sale din Europa League şi consideră că adversara Fulham a beneficiat din plin de noroc. Mai mult, Lucescu Senior consideră că jocul Şahtiorului este atât de bun încât poate fi comparat fără probleme cu cel al Barcelonei.
"Eu aveam încredere în echipa asta, putea să joace din nou finala Ligii Europa. Noi i-am copleşit pe cei de la Fulham cu superioritatea noastră de joc. La nivel tehnic şi la dinamicitatea jocului nostru e greu să găseşti echipă, doar Barcelona mai joacă la nivelul acesta, ca tip de joc, ca tehnicictate şi cred că acelaşi lucru s-ar fi întâmplat cu oricare echipă cu care am fi jucat. E păcat, în mod normal era anul nostru şi acesta", a declarat tehnicianul, câştigător anul trecut al Cupei UEFA cu Şahtior Doneţk.
Nemulţumit că echipa sa, una de top în Europa, a pierdut calificarea în faţa unei echipe fără mari pretenţii în Premier League, Lucescu a găsit şi vinovaţi. Chiar fundaşul naţionalei, Răzvan Raţ, a intrat în gura antrenorului.
"E greu de analizat un astfel de meci în care jucătorilor nu le pot reproşa nimic. Un singur reproş o s-i fac lui Raţ, pentru că trei zile am vorbit cu el să nu facă faultul lateral. Pentru că de la el pleacă totdeauna faulturile astea, atacuri necontrolate, pus mâna pe adversar, un adversar inteligent, ştie cum să cadă", l-a muştruluit Lucescu pe internaţionalul român.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Sahtior Donetk Barcelona
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close