Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu, după victoria cu Roma: „Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice”

Mircea Lucescu, după victoria cu Roma: „Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice”

Mircea Lucescu, după victoria cu Roma: „Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice”
17 Feb 2011   •   10:02

La finalul partidei câştigate cu 3-2 în faţa Romei, în prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor, Mircea Lucescu a declarat că echipa pe care o antrenează a meritat victoria, dar că soarta calificării nu este încă decisă.

Rezultatul este foarte bun şi îl merităm. Şahtior este o echipă bună, care a ajuns pe merit în această fază a competiţiei. Însă nici măcar spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva echipei AS Roma. Am avut noroc, adversarii au devenit nervoşi, iar noi am fost bine organizaţi şi rapizi pe contraatac. În repriza a doua AS Roma a jucat cu adevărat bine”, a spus Lucescu la conferinţa de presă de la finalul meciului.

Tehnicianul român consideră că soarta calificării nu este încă decisă, returul din Ucraina anunţându-se cel puţin la fel de greu ca şi confruntarea de la Olimpico. „Returul va fi foarte dificil, rezultatul este greu de prevăzut de acum. Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice. În manşa secundă va trebui să atacăm. Adversarii noştri se vor baza în general pe contraatacuri. Cred că la Doneţk vom vedea o echipă italiană diferită. Roma are jucători mari", a conchis antrenorul lui Şahtior.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close