Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu este în cărţi să revină la Inter după 14 ani

Mircea Lucescu este în cărţi să revină la Inter după 14 ani

Mircea Lucescu este în cărţi să revină la Inter după 14 ani
de M.T.    |    12 Mar 2013   •   10:43

Mircea Lucescu ar putea reveni la Inter Milano după 14 ani de la precedenta sa aventură pe banca echipei patronate de Massimo Moratti, informaţia fiind dezvăluită de site-ul italian indiscreto.info.

Potrivit sursei citate, tehnicianul român a fost sunat la sfârşitul lunii ianuarie de Moratti, patronul nerazzurrilor dorind să ştie dacă Lucescu este dispus să-i antreneze pe nerazzurri din sezonul viitor.

În acest moment, Inter traversează o perioadă dificilă, reuşind să câştige doar 4 puncte în ultimele patru etape din Serie A, unde ocupă locul 5, şi fiind practic eliminată din Europa League, după înfrângerea suferită în turul optimilor de finală cu Tottenham Hotspur (0-3).

Rezultatele şi, mai ales, jocul nerazzurrilor din ultima vreme l-au dezamăgit pe Moratti, care ia în calcul o despărţire de actualul antrenor, Andrea Stramaccioni, la finalul sezonului, mai ales dacă Inter nu va reuşi să se claseze pe podium şi să participe astfel în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

În condiţiile în care este puţin probabil ca Lucescu să continue la Şahtior, patronul interist este dispus să-i ofere tehnicianului de 67 de ani şansa unei revanşe după experienţa nereuşită din 1999, o provocare cu adevărat fascinantă pentru Il Luce.

Lucescu a fost luat prin surprindere de oferta lui Moratti, notează sursa citată, şi a cerut timp de gândire, mai ales că, pentru el, există şi varianta Paris St. Germain.

Site-ul sportmediaset.it a anunţat luni că liderul din Ligue 1 i-a propus românului un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 6 milioane de euro. Aceeaşi sursă dezvăluie că locul lui Lucescu la Şahtior ar urma să fie luat de Massimiliano Allegri, actualul antrenor al lui AC Milan.

PSG este pe primul loc în campionatul Franţei, cu un avans de 4 puncte faţă de următoarea clasată, Olympique Lyon, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cu toate acestea, şefii clubului nu sunt mulţumiţi de jocul echipei sub conducerea lui Carlo Ancelotti, presa italiană spunând că acesta l-ar putea înlocui pe Jose Mourinho la Real Madrid, din vară.

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Inter Milano în sezonul 1998/99, timp de aproape patru luni, între decembrie şi martie, perioadă în care a obţinut 7 victorii, 5 remize şi a pierdut 10 meciuri. Românul a fost demis după o înfrângere la Genova, cu Sampdoria, scor 0-4.


×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close