Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu: Mutu a trădat Fiorentina, el trebuie să-şi schimbe atitudinea

Mircea Lucescu: Mutu a trădat Fiorentina, el trebuie să-şi schimbe atitudinea

Mircea Lucescu: Mutu a trădat Fiorentina, el trebuie să-şi schimbe atitudinea
Sursa foto: Mircea Lucescu
20 Apr 2010   •   19:37

Fostul selecţioner din anii '80, Mircea Lucescu, este sigur că Mutu nu şi-a încheiat cariera de fotbalist odată cu suspendarea sa pentru 9 luni. Totuşi, actualul antrenor al Şahtiorului consideră că atacantul piteştean are nevoie de multă forţă şi mult curaj pentru a-şi repune cariera pe drumul cel bun, mai ales că neglijenţa lui a făcut mult rău şi echipei sale de club.
"Fiorentina are nevoie de Mutu. Atunci când el şi-a arătat calităţile, şi-a dovedit valoarea. Sper că va avea curajul şi forţa să revină. Cred că vrea să revină să joace cu toate costurile, pentru că e ceea ce ştie să facă cel mai bine. Numai că trebuie să îşi schimbe complet atitudinea, deoarece Fiorentina l-a ajutat întotdeauna. Trebuie să fie mult mai atent. Fiorentina este o echipă mare, dar a avut ghinionul să-l piardă pe Mutu într-un moment important. Este adevărat: a trădat echipa, dar trebuie să rămână la Florenţa, deoarece numai Fiorentina îl poate ajuta. M-am gândit să-l aduc la Şahtior Doneţk când era la Chelsea, dar mi-am dat seama că el doreşte să rămână într-un campionat care contează. Prin urmare, nu ne mai interesează", a precizat Mircea Lucescu potrivit Mediafax.
Adrian Mutu a fost suspendat pentru nouă luni de Tribunalul Naţional Antidoping de la Roma pentru faptul că a fost depistat pozitiv cu sibutramină, substanţă interzisă sportivilor. Comitetul Olimpic Italian l-a considerat pe Mutu la prima abatere şi a dictat o pedeapsă de un an. Tribunalul Antidoping a mai tăiat, însă, din această pedeapsă trei luni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Adrian Mutu fiorentina
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close