Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk
de M.T.    |    25 Mar 2013   •   16:55

Şahtior Doneţk a anunţat oficial că Mircea Lucescu a semnat un nou contract valabil pe doi ani cu actuala campioană a Ucrainei.

Negocierile dintre cele două părţi s-au încheiat luni, patronul Rinat Ahmetov anunţând imediat ştirea pe site-ul oficial al lui Şahtior.

„Atunci când am vorbit despre contract, nu s-a pus problema banilor. Am fost interesat de un singur lucru: Şi-a atins această echipă potenţialul maxim sau putem face un pas înainte? Lucescu mi-a răspuns simplu: «Iubesc fanii şi iubesc jucătorii. Cred în asistenţii mei. Sunt convins că împreună cu restul clubului, putem atinge noi culmi»”, se arată în comunicatul publicat de campioana Ucrainei.

Ştirea că Mircea Lucescu şi-a prelungit contractul cu Şahtior până în 2015 pune astfel capăt zvonurilor care au circulat în ultima perioadă, care vorbeau despre faptul că tehnicianul de 67 de ani ar fi semnat deja un precontract cu PSG sau că ar putea reveni la Inter, unde a mai antrenat în 1999.

Lucescu o pregăteşte pe Şahtior din 2004, în această perioadă cucerind şase titluri de campion, la care cel mai probabil se va adăuga şi cel din acest sezon, patru Cupe şi patru Supecupe ale Ucrainei.

De asemenea, tot sub conducerea românului, formaţia din Doneţk şi-a trecut în palmares singurul său trofeu european, Cupa UEFA, în sezonul 2008/09.


×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Sahtior Donetk Ucraina
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close