Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu: Sunt bucuros că sunt vesel. Simt că am făcut ceva în cariera mea

Mircea Lucescu: Sunt bucuros că sunt vesel. Simt că am făcut ceva în cariera mea

Mircea Lucescu: Sunt bucuros că sunt vesel. Simt că am făcut ceva în cariera mea
Sursa foto: Mircea Lucescu si Rinat Ahmetov ridica trofeul Cupei UEFA
21 Mai 2009   •   00:59

Mircea Lucescu a devenit primul şi singurul antrenor român care a câştigat Cupa UEFA, după ce Şahtior Doneţk a dispus de Werder Bremen cu 2-1 în finala de la Istanbul, la capătul a 120 de minute de joc.

Fostul antrenor de la Galatasaray şi Beşiktaş a cucerit cel mai important trofeul al carierei sale pe stadionul lui Fenerbahce, însă chiar şi pe terenul rivalei turcii i-au scandat permanent numele şi au afişat bannere cu ?I love you Luce?. ?La Istanbul sunt de-al casei. Am făcut lucruri bune aici şi lumea nu m-a uitat?, a declarat tehnicianul la finalul partidei pentru ProTv.

Mircea Lucescu a declarat că victoria este una extrem de importantă pentru el şi pentru clubul ucrainean. ?A venit după ani de pregătire, de gândire, de jocuri, de rezultate, după educarea unor jucători. Am arătat o bună organizare de joc. Greşeala portarului i-a tras un pic în spate pe ai mei şi nu am mai avut acea presiune ofensivă, dar în final ne-am impus. Sunt bucuros că sunt vesel?, a spus Lucescu.

Antrenorul român a primit de la fiul său, Răzvan Lucescu, un tricolor, pe care l-a purtat în timpul ceremoniei de premiere. ?A fost extraordinar că Răzvan a venit pregătit şi că mi-a dat steagul. Am putut astfel arăta lumii că sunt un cetăţean al României. Sunt momente de neuitat. Tu ca antrenor, ca jucător, te simţi admirat şi simţi că într-adevăr ai făcut ceva în cariera ta?, a încheiat Mircea Lucescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close