Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu: Sunt foarte supărat pe Raţ, echipa juca bine şi el a făcut penalty (VIDEO)

Mircea Lucescu: Sunt foarte supărat pe Raţ, echipa juca bine şi el a făcut penalty (VIDEO)

Mircea Lucescu: Sunt foarte supărat pe Raţ, echipa juca bine şi el a făcut penalty (VIDEO)
Sursa foto: mircea lucescu
13 Mar 2009   •   08:30

Şahtior a pierdut partida din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Uefa, scor 1-0, şi internaţionalul român Răzvan Raţ, fundaş stânga la ucrainieni, poartă mare parte din vină pentru înfrângere. El a provocat un penalty la o intervenţie hazardată şi a intrat în gura antrenorului său, Mircea Lucescu. "Il Luce" spune că echipa sa a jucat foarte bine în partida de joi seară în ciuda terenului sintetic pe care s-a jucat partida, controlând jocul, şi speră ca Şahtior să îşi revină în retur şi să obţină calificarea împotriva unei echipe pe care o consideră superioară lui Tottenham, adversarul din "sferturi".
"Răzvan (n.r. Raţ) a făcut-o de oaie! A făcut penalty într-o zonă laterală, nu avea nici un sens. Am făcut un meci bun, apreciat, pe un teren sintetic. Ne-a incomodat. Jucătorii care au intrat pe parcurs nu s-au adaptat deloc. Sunt foarte supărat pe Raţ. A greşit. A fost prea impulsiv. Sper să îşi revină până la meciul retur. ŢSKA e mai puternică decât Tottenham. Are 5 jucători la naţionala Rusiei şi, în rest, sunt foarte mulţi"internaţionali" în lotul lor. Datele statistice ne dau pe noi câştigători categorici, dar nu e exclus ca ei să îşi schimbe jocul pentru retur. Fiecare meci are propria lui istorie. Ce e valabil astăzi nu va mai fi mâine", a precizat Lucescu pentru GspTV.
Vedeţi golul marcat de ŢSKA Moscova din penalty-ul provocat de Raţ:

Antena3.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close