Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu va înfrunta pe FC Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Mircea Lucescu va înfrunta pe FC Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Mircea Lucescu va înfrunta pe FC Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
18 Mar 2011   •   13:25

Vineri la prânz a avut loc la Nyon, Elveţia, tragerea la sorţi pentru sferturile de finală şi pentru semifinalele Ligii Campionilor, ediţia 2010/11. Din această fază a competiţiei, nu au mai existat capi de serie, toate echipele rămase în competiţie aflându-se într-o singură urnă.

 
Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ nu au avut noroc la tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, urmând să întâlnească pe FC Barcelona. Singura veste bună pentru Şahtior o reprezintă faptul că va disputa returul pe propriul teren. Învingătoarea din această dublă o va întâlni în semifinale pe echipa calificată din duelul Real Madrid - Tottenham. Aşadar, un posibil El Clasico pentru un loc în finala de la Londra.
 
Derbyul sferturilor este, fără îndoială, Chelsea - Manchester United, finala Ligii Campionilor din 2008, englezii fiind siguri de faptul că vor avea o echipă în semifinale. Învingătoarea acestei duble va da piept în penultimul act al competiţiei cu Inter, actuala deţinătoare a trofeului, sau cu Schalke 04, o reeditare a finalei de Cupa UEFA din 1997, dar şi un duel între românii Cristian Chivu şi Ciprian Deac.
 
Sferturi de finală - 5/6 şi 12/13 aprilie
 
1. Real Madrid - Tottenham
 
2. Chelsea - Manchester United
 
3. FC Barcelona - Şahtior 
 
4. Inter Milano - Schalke 04
 
Semifinale - 26/27 aprilie şi 4/5 mai
 
I. Învingătoare 4 - Învingătoare 2
 
II. Învingătoare 1 - Învingătoare 3

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close