Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu vrea să îi convingă pe Mutu şi Goian să se transfere la Beşiktaş

Mircea Lucescu vrea să îi convingă pe Mutu şi Goian să se transfere la Beşiktaş

Mircea Lucescu vrea să îi convingă pe Mutu şi Goian să se transfere la Beşiktaş
24 Iun 2009   •   12:18

Conform cotidianului turc Fanatik, Mircea Lucescu, prieten bun cu preşedintele clubului Beşiktaş, Yildirim Demiroren, încearcă să îi convingă pe Adrian Mutu şi Dorin Goian să accepte un transfer la gruparea din Istanbul. ?Experimentatul tehnician, câştigător al Cupei UEFA cu Şahtior Doneţk, discută mereu la telefon cu aceşti doi jucători şi încearcă intens să îi convingă să accepte un transfer în Turcia?, notează Fanatik.

Potrivit sursei citate, Mircea Lucescu le-a spus celor doi că, în cazul în care vor fi de acord să ajungă la Beşiktaş, vor fi încântaţi de atenţia care li se va acorda şi de atmosfera de pe stadionul Inonu şi le va face plăcere să joace. De asemenea, tehnicianul a subliniat că Beşiktaş va juca direct în grupele Ligii Campionilor şi le-a spus lui Mutu şi Goian că nu ar trebui să rateze ocazia de a evolua la această echipă, relatează Mediafax.

Antrenorul echipei Giresunspor, Yuksel Yeşilova, fost preparator fizic la Steaua, a declarat şi el pentru Fanatik că Mutu este un jucător de care fotbalul turc are nevoie. ?În cazul în care ar veni în Turcia, ar fi transferul anului. Viaţa lui privată se află mereu în atenţia presei. Este un fel de Beckham al României?, a spus Yeşilova.

Dacă de Goian se mai interesează Aston Villa şi Sunderland, din Premier League, Napoli doreşte să îl achiziţioneze pe atacantul Fiorentinei. ?Directorul sportiv Pantaleo Corvino ar fi dispus să-l cedeze pe Mutu pentru o sumă considerabilă, deoarece în acest moment Fiorentina nu are bani foarte mulţi pentru transferuri. Singura problemă ar fi că internaţionalul român îşi doreşte foarte mult să evolueze în Liga Campionilor?, a scris Ilsussidiario.net.

Presa internaţională a scris în ultima perioadă că atacantul român mai este dorit de cluburile Bayern Munchen şi VfL Wolfsburg, dar Mutu, care are un preţ de aproximativ 15 milioane de euro, a precizat în mai multe rânduri că îşi doreşte să rămână la Fiorentina.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Mircea Lucescu Adrian Mutu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close