Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mirel Rădoi, campion al Arabiei Saudite cu Al-Hilal. Săptămână de vis a fostului stelist

Mirel Rădoi, campion al Arabiei Saudite cu Al-Hilal. Săptămână de vis a fostului stelist

Mirel Rădoi, campion al Arabiei Saudite cu Al-Hilal. Săptămână de vis a fostului stelist
Sursa foto: mirel radoi
25 Ian 2010   •   11:55

Fostul căpitan al Stelei a câştigat, duminică seară, primul său trofeu de campion în Arabia Saudită, cu Al-Hilal, după victoria echipei sale cu 2-0 în faţa celor de la Al Hazm. Este pentru prima oară când Rădoi se încununează campion cu o echipă din afara ţării. Maniera în care Al-Hilal a câştigat titlul este una foarte convingătoare, formaţia din Riad asigurându-şi titlul cu trei partide înainte de final.
Victoria lui Al-Hilal din etapa a XIX-a, cu Al-Hazm, adusă de golurile lui Al-Mehyani '40 şi Al-Aabed '73, le-a luat echipelor Al Stabab şi Al Ittihad orice şansă de a o mai ajunge. Primii se află la 13 puncte de echipa lui Rădoi, iar a doua la 14, cu un meci mai puţin disputat, potrivit Mediafax.
Mirel Rădoi joacă în Al-Hilal din ianuarie 2009, când a fost transferat de la Steaua pentru 6 milioane de euro. Tot săptămâna trecută, internaţionalul român şi-a prelungit contractul cu gruparea saudită cu doi ani şi a primit o creştere a salariului de 300.000 de euro pe an.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Al Hilal
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close