Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mitică Dragomir: "Semifinala Stelei cu Middlesbrough a fost un accident!"

Mitică Dragomir: "Semifinala Stelei cu Middlesbrough a fost un accident!"

Mitică Dragomir: "Semifinala Stelei cu Middlesbrough a fost un accident!"
Sursa foto: dumitru dragomir
21 Mai 2009   •   15:28

Preşedintele LPF nu a fost mulţumit de jocul pe care l-a văzut în finala Cupei UEFA dintre Şahtior Doneţk şi Werder Bremen, încheiată 2-1 după prelungiri. Totuşi, "Corleone" spune că rezultatul i s-a părut formidabil, pentru cei doi români de la echipa portocalie, Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ. Şeful de la Ligă crede că vor ajunge şi echipe româneşti în finala Europa League, dar este convins că semifinala Stelei din 2006 nu este nimic altceva decât un accident.
"A fost o finală proastă, cu un rezultat uluitor, dar calitatea fotbalului a fost slabă. Rezultatul a fost însă unul formidabil şi aşteptat de toţi românii, nu numai de ucraineni şi ruşi. Bravo lui Lucescu, bravo lui Raţ, bravo nouă, românilor, că avem un antrenor acolo şi se mai aude şi de România pe ici, pe colo! Cu această ocazie, se demonstrează că avem o şcoală de antrenori şi de fotbalişti foarte bună, dar sărăcia e mare în România", a precizat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.
Reuşita Şahtiorului îi dă încredere lui Dragomir în ciuda "fotbalului slab":
"Se demostrează încă o dată că fotbalul este cel mai bun ambasador al României, sportul, în general. Mircea Lucescu să stea pe acolo, să ia bani mulţi cât poate, să nu mai vină în România, că aici nu mai sunt bani. Pentru a ajunge în finala Ligii Europa ne-ar trebui economia Ucrainei şi un management bun. Se va mai întâmpla ca o formaţie românească să ajungă în faza semifinalelor Ligii Europa, dar până mor spun că semifinala Stelei cu Middlesbrough a fost un accident", a încheiat preşedintele LPF.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close