Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mogren deschide balul Ligii Campionilor cu o victorie în deplasare

Mogren deschide balul Ligii Campionilor cu o victorie în deplasare

Mogren deschide balul Ligii Campionilor cu o victorie în deplasare
01 Iul 2009   •   12:33

Marko Cetkovic şi Petar Grbic au marcat pentru FK Mogren, care a obţinut o victorie confortabilă în meciul de debut al sezonului 2009/10 al Ligii Campionilor.

La doar 34 de zile după ce FC Barcelona a fost încoronată campioana Europei la Roma, un nou sezon al competiţiei a debutat în Malta. Fără starurile Terence Scerri şi Rumen Galabov, Hibernians a cedat controlul partidei în faţa oaspeţilor din Muntenegru, iar onoarea marcării primului gol i-a revenit mijlocaşului Cetkovic, în vârstă de 22 de ani, care l-a învins pe Mario Muscat după pasa excelentă a lui Luka Pajovic, în minutul 32.

Cu Goran Jovanovic, căpitanul echipei, într-o formă impresionantă la mijlocul terenului, Mogren a menţinut presiunea şi după pauză, însă nu şi-a fructificat ocaziile decât cu două minute înainte de finalul partidei, când tânărul Grbic, de 20 de ani, a profitat de o eroare defensivă pentru a dubla avantajul echipei sale.

Cele două echipe se vor întâlni în partida retur din Muntenegru pe 8 iulie, însă Hibernians pare foarte aproape de o eliminare rapidă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close