Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: Am fost aproape să accept oferta Angliei

Mourinho: Am fost aproape să accept oferta Angliei

Mourinho: Am fost aproape să accept oferta Angliei
28 Mar 2011   •   11:29

Antrenorul echipei Real Madrid a dezvăluit că a analizat în mod serios oferta Angliei pentru postul de selecţioner, după ce a părăsit Chelsea în septembrie 2007, fiind la câteva "ore" să accepte slujba înainte să aleagă un nou club.

"Când am plecat de la Chelsea, prima lună a fost fantastică. Am fost în Africa, în Japonia, am făcut o mulţime de lucruri pe care până atunci nu am putut să le fac. A doua lună a fost şi ea bună, dar dup-aia lucrurile s-au înrăutăţit, au fost oribile", a declarat Mourinho într-un interviu pentru cotidianul sportiv L'Equipe.

Dezvăluind cum a refuzat mai multe oferte de club, Mourinho a recunoscut că interesul său a fost captat de Anglia, de unde Steve McClaren plecase, post care a ajuns apoi la Fabio Capello. "Am fost la câteva ore distanţă. Aproape am semnat să antrenez naţionala Angliei, dar în ultimul moment am început să mă gândesc: Voi fi selecţioner, voi avea un meci pe lună şi în restul timpului voi sta la birou uitându-mă la meciuri. Şi apoi să aştept vara să concurez la un Campionat European sau Cupă Mondială?" Nu era de mine", a explicat Mourinho.

"Aşa că în ultimul moment m-am retras, preferând să aştept postul perfect, un club bun, o provocare care să mă motiveze. Acesta a fost Inter", a declarat portughezul, care i-a condus pe italieni spre prima cupă europeană după jumătate de secol, precum şi spre titluri în Serie A şi în Cupa Italiei.






×
Subiecte în articol: Jose Mourinho
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close