Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: Barca este o echipă mai unită decât Inter

Mourinho: Barca este o echipă mai unită decât Inter

Mourinho: Barca este o echipă mai unită decât Inter
Sursa foto: jose mourinho
16 Sep 2009   •   12:03

Înaintea întâlnirii de miercuri dintre Inter şi Barcelona, portughezul Jose Mourinho pune gaz pe foc, declarând că vânzarea lui Zlatan Ibrahimovic către Barcelona a fost "o afacere bună" din partea clubului său şi că toate părţile sunt mulţumite de rezultat.
"Am pierdut un mare jucător, dar am luat altul şi am construit o echipă de top, cu un mare viitor şi caracteristici diferite.Vânzarea lui Ibra [Zlatan Ibrahimovic] a fost o afacere ideală şi toţi sunt fericiţi, Ibra, Pep Guardiola, eu şi Samuel Eto'o," declara tehnicianul pentru Marca.
Antrenorul portughez i-a mai urat noroc suedezului la Barcelona şi să câştige trofee, dar nu îi doreşte un meci bun miercuri.
"Îi doresc numai lucruri bune lui Ibra.Sper să înscrie multe goluri, să câştige multe titluri, dar nu îi pot dori nimic bun pentru meciul de azi. Este la fel pentru fanii Barca şi Eto'o," adăuga acesta.
Mourinho aprecia că jocul contra Barcelonei este doar altă partidă, fără nimic special, speră la victorie, dar admite că Barca este ?mai echipă? decât formaţia sa.
"Sunt responsabil pentru ca Inter să facă o impresie bună. Barca este o echipă care a jucat mult îmrepună. Noi avem cinci jucători noi şi o echipă încă în construcţie?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close