Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: "Doar Real Madrid m-ar putea face să plec de la Inter"

Mourinho: "Doar Real Madrid m-ar putea face să plec de la Inter"

Mourinho: "Doar Real Madrid m-ar putea face să plec de la Inter"
Sursa foto: jose mourinho
19 Mai 2010   •   17:54

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, spune că are doar două opţiuni în această vară. Aceea de a rămâne la Milano şi aceea de a merge la cel mai titrat club european, Real Madrid. Portughezul este mândru de munca pe care a depus-o la echipa de pe Giuseppe Meazza şi recunoaşte că singurul club care l-ar putea momi să plece din Italia ar fi Real.
Succesul lui Mourinho la Inter i-a făcut pe şefii lui Real Madrid să îi facă principala opţiune pentru înlocuirea lui Manuel Pellegrini. Iar portughezul nu a ezitat deloc să spună că este interesat de post, pe care asigură că îl va ocupa mai devreme sau mai târziu.
"Singurele mele opţiuni sunt Madrid sau Inter. Numai Real ar putea să mă facă să plec de la acest club după doi ani de muncă incredibilă. Aş pleca de aici cu conştiinţa împlinită că am schimbat clubul în bine. Dar ce pot să zic e că dacă eşti jucător sau antrenor mare, să nu joci la un club precum Madrid îţi lasă un mare gol în carieră. Vreau 100% să antrenez Real. Dar nu pot să spun dacă asta se va întâmpla anul viitor sau mai târziu", a declarat tehnicianul portughez.
Mourinho a preluat-o pe Inter Milano din postura de campioană a Italiei şi a reuşit să menţină echipa la acelaşi nivel pe plan intern în cei doi ani pe care i-a petrecut acolo. Ceea ce a adus nou, însă, lusitanul, a fost succesul european. Inter joacă finala Cupei/Ligii Campionilor anul acesta pentru prima oară din sezonul 1971/1972 încoace, şi ar putea deveni regina Europei după 45 de ani de pauză.
Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close