Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: ?Este cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea. Sunt principalul inamic al Barcelonei?

Mourinho: ?Este cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea. Sunt principalul inamic al Barcelonei?

Mourinho: ?Este cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea. Sunt principalul inamic al Barcelonei?
Sursa foto: jose mourinho
29 Apr 2010   •   09:24

Antrenorul finalistei Ligii Campionilor, Inter Milano, s-a declarat pe deplin mulţumit de partida de miercuri de pe Camp Nou. Cu toate că italienii au pierdut, ei au câştigat locul în finala de la Madrid şi le-au luat catalanilor visul de a merge pe Santiago Bernabeu. Tocmai de aceea, Jose Mourinho e conştient că este inamicul cel mai mare al Barcelonei.
"Meciul a început prost. Am fost nevoit să-l înlocuiesc pe Pandev cu Chivu şi fără Pandev noi am pierdut din punct de vedere ofensiv. În 10, şansele noastre de a marca s-au redus aproape la zero. O echipă fără organziare tactică primeşte patru sau cinci goluri aici. Este foarte greu să joci 10 contra 11 cu FC Barcelona, este cea mai bună echipă din lume la nivelul posesiei balonului. Noi am fost compacţi, am jucat bine şi am închis spaţiile. Este cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea. Este ceva istoric. Am făcut un meci spectaculos la nivelul organizării şi din punct de vedere defensiv. Pe teren propriu am jucat să câştigăm, iar aici am făcut ce am putut. Nu voiam balonul. Le-am spus jucătorilor mei să le dea balonul celor de Barcelona, ei îl voiau", a recunoscut Mourinho, potrivit Mediafax.
Tehnicianul portughez nu uită cei patru ani petrecuţi ca translator pe Camp Nou, dar este întru totul conştient că nu va avea niciodată o primire frumoasă la Barcelona.
"Nu voi uita niciodată că am fost la FC Barcelona timp de patru ani. Dar acum sunt principalul inamic", a continuat ?The Special One?.
Mourinho a vorbit şi despre finala de pe 22 mai, de pe Santiago Bernabeu, şi a făcut un elogiu adversarei Bayern Munchen.
"Bayern este o mare echipă, cu o mare istorie. Va fi o finală minunată. Păcat că Ribery nu poate juca".
Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close