Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho îl protejează pe Ronaldo: ?Nu permit nimănui să-l facă singurul responsabil?

Mourinho îl protejează pe Ronaldo: ?Nu permit nimănui să-l facă singurul responsabil?

Mourinho îl protejează pe Ronaldo: ?Nu permit nimănui să-l facă singurul responsabil?
30 Iun 2010   •   20:49

Antrenorul portughez Jose Mourinho nu pune mare preț pe criticile pe care le primește Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială. Noul tehnician de la Real Madrid lasă să se înțeleagă că va veni cu o mentalitate revoluționară la echipa madrilenă și spune că singurul lucru pe care Ronaldo trebuie să îl facă acum este să se bucure de vacanța pe care o are.


"Sunt antrenorul lui Real şi Cristiano Ronaldo este jucătorul meu. Când echipele mele câştigă, câştigăm cu toţii. Când echipa pierde, eu pierd. Din acest motiv Cristiano poate să stea liniștit și să se bucure de vacanţa lui. Nu voi lăsa pe nimeni să îi pună toată responsabilitatea pe umeri în sezonul viitor" , a declarat Mourinho pentru cotidianul spaniol AS.


?Marii jucători fac diferența pentru că sunt mai buni, dar echipa îi susține să facă tot ceea ce reușesc ei. Portugalia a pierdut pentru că Spania a fost mai bună și punct?, a fost explicația simplă dată de Mourinho pentru eșecul țării sale natale în fața Spaniei.


Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close