Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: Plec de la Inter. Vreau să fiu primul antrenor care câştigă Liga cu trei echipe diferite

Mourinho: Plec de la Inter. Vreau să fiu primul antrenor care câştigă Liga cu trei echipe diferite

Mourinho: Plec de la Inter. Vreau să fiu primul antrenor care câştigă Liga cu trei echipe diferite
23 Mai 2010   •   12:26

Antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, a anunţat că va părăsi clubul după ce a adus o triplă istorică la Milano, cucerind Liga Campionilor, titlul şi Cupa în acelaşi sezon. "Munca mea aici s-a terminat. Am scris istorie cu acest club. Îmi voi găsi motivaţia la un alt mare club. Să joc împotriva Barcelonei în Spania? Ar fi o provocare frumoasă", a declarat pentru Rai Sport, după meciul cu Bayern de la Madrid.

Mourinho nu pleacă însă din Italia înainte să critice atmosfera din Serie A. "Am fost foarte fericit la Inter, dar nu în lumea fotbalului italian, pentru că nu îmi plac comentariile preşedinţilor, antrenorilor şi ziarelor. Dar mereu voi simpatiza Inter", a adăugat portughezul.

"Vreau să mulţumesc fotbalului italian pentru că am devenit un antrenor mai bun aici. Acum este timpul să iau o pauză pentru 1-2 zile şi să mă gândesc la o nouă provocare, într-o altă ţară. Am dat totul pentru această echipă şi consider că sunt liber să iau o decizie în privinţa viitorului meu. Vreau să devin primul antrenor care câştigă Liga Campionilor cu trei cluburi diferite. Doar Real Madrid este interesată acum de mine, dar nu am semnat încă niciun contract".

Destinaţia nu putea fi mai clară însă, mai ales după ce şi-a luat adio de la fanii lui Inter, cu lacrimi în ochi, pe Bernabeu. Întrebat de Sat.1 dacă va pleca la Real Madrid, Mourinho a scăpat răspunsul mult aştepta de fanii galacticilor: "Da".

Goal.com scrie că impresarul lui Manuel Pellegrini se va afla luni la Madrid pentru a finaliza negocierile pentru demiterea clientului său de către Florentino Perez, astfel încât chilianul să îi facă loc lui Jose Mourinho.

Javier Zanetti, căpitan Inter
"Sunt foarte trist că Mourinho a decis să plece, dar asta e alegerea lui. Trebuie să îi respectăm decizia şi, din păcate, ne luăm rămas bun de la un mare antrenor şi un mare om"

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Real Madrid
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close