Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu a adus trei puncte Fiorentinei cu o "dublă", înscriind golul nr. 100 în Italia (VIDEO)

Mutu a adus trei puncte Fiorentinei cu o "dublă", înscriind golul nr. 100 în Italia (VIDEO)

Mutu a adus trei puncte Fiorentinei cu o "dublă", înscriind golul nr. 100 în Italia (VIDEO)
02 Feb 2009   •   18:13

Atacantul Adrian Mutu a avut parte de o revenire excelentă printre titularii Fiorentinei, după accidentarea suferită la cot în urmă cu trei săptămâni. Internaţionalul român a înscris de două ori în primul sfert de oră al partidei de la Bologna, iar golurile lui s-au dovedit a fi vitale pentru obţinerea victoriei.
Fiorentina a câştigat partida cu scorul de 3-1, după ce Mingazzini a redus din handicap în minutul 52, iar Gilardino a stabilit scorul final în minutul 90. Meciul s-a disputat luni, fiind amânat cu o zi din cauza ninsorilor.
Mutu a deschis scorul în minutul şase, când a fost servit perfect de Riccardo Montolivo şi l-a învins pe Francesco Antonioli cu un şut din prima. A fost cel de-al 100-lea gol al românului în fotbalul italian, iar Mutu şi-a dat jos tricoul pentru a arăta un altul, care să confirme reuşita.

Golul doi al atacantului român a venit în minutul 16, când Montolivo i-a pasat din nou decisiv lui Mutu, care a dejucat pasul la ofsaid făcut de apărarea Bolognei şi a trimis mingea pe lângă portarul gazdelor.

În urma acestui rezultat, Fiorentina a urcat pe locul cinci în clasamentul din Serie A, acumulând 38 de puncte, cu 12 mai puţin decât liderul Inter Milano.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close