Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu a debutat cu stângul la noua echipă: Cesena a pierdut acasă cu Napoli, scor 1-3

Mutu a debutat cu stângul la noua echipă: Cesena a pierdut acasă cu Napoli, scor 1-3

Mutu a debutat cu stângul la noua echipă: Cesena a pierdut acasă cu Napoli, scor 1-3
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   12:35

Cesena, noua echipă a lui Adrian Mutu, care s-a aflat pe teren toate cele 90 de minute, nu a reuşit să reziste pe teren propriu în faţa lui Napoli, una dintre reprezentantele Italiei în Liga Campionilor. Echipa de lângă Vezuviu s-a impus cu 3-1, profitând şi de faptul că, din minutul 55, a evoluat în superioritate numerică.

 
Nu trecuseră decât trei minute când Napoli a deschis scorul prin Lavezzi, atacantul argentinian profitând de neatenţia apărării Cesenei la o aruncare de la margine. Gazdele au reuşit să egaleze la mijlocul primei reprize, atunci când Guana a finalizat o fază superbă începută de Mutu şi continuată inteligent de Eder.
 
Lucruruile s-au complicat pentru Cesena în debutul părţii secunde, Benalouane fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene, după ce a făcut un henţ inutil la mijlocul terenului. Antrenorul oaspeţilor a forţat cu Hamsik şi Pandev, iar rezultatele nu au întârziat să apară.
 
În minutul 66, fundaşul argentinian Campagnaro a readus-o pe Napoli în avantaj, pentru ca slovacul Hamisk să stabilească scorul final, cu e execuţie din mijlocul careului.
 
Am jucat bine şi era important să începem cu o victorie. Suntem pregătiţi pentru Manchester City şi chiar sunt curios cum va reacţiona echipa, care acum este în lumina reflectoarelor într-o competiţie atât de importantă cum e Liga Campionilor”, a declarat la final Walter Mazzarri, tehnicianul napoletanilor.
 
Antrenorul gazdelor, Marco Giampaolo, a spus că elevii săi au dat dovadă de naivitate şi că eliminarea lui Benalouane a fost decisivă: „Napoli este o echipă puternică. Era deja dificil să-i înfruntăm în 11, dar am fost naivi, iar cartonaşul roşu a fost decisiv. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul, mai ales cel fără minge”.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Napoli Serie A
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close