Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu a fost prezentat oficial la Ajaccio: „Sper ca în viitor să fiu jucătorul care eram odată”

Mutu a fost prezentat oficial la Ajaccio: „Sper ca în viitor să fiu jucătorul care eram odată”

Mutu a fost prezentat oficial la Ajaccio: „Sper ca în viitor să fiu jucătorul care eram odată”
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    28 Aug 2012   •   18:00

Noul capitol din cariera lui Adrian Mutu a început oficial marţi, ziua în care "Briliantul" a fost prezentat la Ajaccio, echipa pentru care va juca din acest sezon.

Sunt bucuros că am venit în Franţa să joc pentru Ajaccio. Sper ca în viitor să fiu jucătorul care eram odată. În primul rând îmi doresc să fiu sănătos şi apoi evoluţiile bune vor veni şi ele”, a declarat Mutu, care va purta numărul 12 la noua sa formaţie.

Preşedintele Alain Orsoni m-a convins să vin aici. Clubul vrea să progreseze şi sunt încântat să fac parte din acest proiect. Să nu vă aşteptaţi însă ca eu să rezolv problemele din echipă de unul singur. La Cesena s-a întâmplat acest lucru şi treaba nu a mers bine”, a mai spus atacantul român.

Mutu a recunoscut că nu se află în cea mai bună formă fizică şi, din acest motiv, fanii vor fi nevoiţi să mai aştepte debutul său oficial: „M-am antrenat puţin în ultima perioadă şi nu sunt încă pregătit să joc meciuri oficiale. După ce mă voi antrena alături de colegi, voi intra rapid în ritm şi voi juca şi meciuri oficiale”.

Preşedintele clubului corsican, Alain Orsoni, speră că noua achiziţie a echipei pe care o conduce va marca mai mult de 12 goluri, în timp ce Mutu a glumit, spunând că îşi doreşte să înscrie de mai multe ori decât Ibrahimovic, pentru a adăuga apoi că „în fiecare glumă există un sâmbure de adevăr”.

Jucătorul care a mai trecut în cariera sa pe la Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina şi Cesena crede că Ajaccio va fi ultima echipă pentru care va evolua: „Nu mai sunt un copil. Am schimbat multe echipe în cariera mea. Motivaţii în plus sunt, pentru că tot timpul îţi doreşti o schimbare, o motivaţie nouă. Sper să fie ultima echipă din cariera mea, după... Gata, o să am 36 de ani!”.

Subiectul echipa naţională nu a lipsit de la discuţia cu presa: „Urmează să merg la echipa naţională şi sper să joc acolo. Aşa voi intra mai repede în formă. Sunt căpitanul echipei României şi niciodată nu mă voi retrage. Voi veni de fiecare dată când voi fi convocat”.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Ligue 1 echipa nationala
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close