Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu a marcat şi l-a învins pe Zenga. Vedeţi rezultatele din Serie A

Mutu a marcat şi l-a învins pe Zenga. Vedeţi rezultatele din Serie A

Mutu a marcat şi l-a învins pe Zenga. Vedeţi rezultatele din Serie A
14 Dec 2008   •   18:49

Internaţionalul român Adrian Mutu a deschis scorul în partida pe care echipa sa de club, Fiorentina, a câştigat-o duminică pe teren propriu, scor 2-0, contra formaţiei antrenate de Walter Zenga, Catania. Al doilea gol al gazdelor a fost marcat cu noroc de Alberto Gilardino, în minutul 79, la 23 de minute după reuşita lui Mutu.
Două goluri marcate pe finalul partidei de Zlatan Ibrahimovic i-a adus lui Inter o victorie în partida cu Chievo, 4-2, pe San Siro. În urma acestui rezultat, nerazzurrii obţin un avantaj de nouă puncte în faţa următoarelor urmăritoare, Juventus şi AC Milan, care se întâlnesc duminică seara în derby-ul etapei.
În ciuda că avea un avans de trei goluri după o oră de joc, Udinese s-a văzut egalată de o insistentă formaţie a celor de la Lazio, astfel că punctele puse în joc la Friuli au fost împărţite. Udinese şi Lazio aveau nevoie disperată de puncte, după ce s-au chinuit în ultimele etape, dar au remizat, scor 3-3. Di Natale a deschis scorul, în minutul 9, iar Quagliarella l-a dublat şase minute mai târziu, ca tot Di Natale să înscrie pentru 3-0 la zece minute după pauză. În minutul 60, Zarate a tras un semnal de alarmă, iar Diakhite a apropiat în minutul 73 Lazio la un singur gol de Udinese. Scorul final a fost stabilit de Ledesma, în minutul 85.
Alte rezultate din Serie A:
Bologna - Torino 5-2
Napoli - Lecce 3-0
AS Roma - Cagliari 3-2
Genoa - Atalanta 1-1
Palermo - Siena 2-0
Reggina - Sampdoria 0-2
Juventus - AC Milan 4-2
Clasament
1. Inter Milano - 39 puncte
2. Juventus - 33p
3. Napoli - 30p
4. AC Milan - 30p
5. Fiorentina - 29p
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close