Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu a trezit mila fanilor. Suporterii "Viola" joacă la loto pentru a-l scoate pe român din faliment

Mutu a trezit mila fanilor. Suporterii "Viola" joacă la loto pentru a-l scoate pe român din faliment

Mutu a trezit mila fanilor. Suporterii "Viola" joacă la loto pentru a-l scoate pe român din faliment
Sursa foto: Adrian Mutu
04 Aug 2009   •   16:48

Suporterii echipei internaţionalului român Adrian Mutu, AC Fiorentina, au apelat la o modalitate inedită de a-l ajuta pe jucător să-şi plătească datoria de 17 milioane de euro către clubul Chelsea. Italienii au început să joace la loto în speranţa că vor câştiga potul cel mare şi îl vor putea scăpa de probleme de idolul lor.
"Cursa pentru Jackpot-ul Superenalotto durează de ceva timp, astfel că stimulează fanteziile multor italieni. Chiar şi a fanilor echipei Fiorentinei, care s-au decis să dea asaltul către Jackpot pentru un scop "umanitar" original, acela de a câştiga premiul pentru a-i da clubului Chelsea cele 17 milioane de euro pe care atacantul echipei viola îi are de plătit lui Abramovici. În aşteptarea apelului la Tribunalul federal elveţian, suporterii Fiorentinei vor să-i asigure liniştea campionului lor. Poate chiar şi să mai facă un alt transfer, în locul preşedintelui Della Valle", informează site-ul Violanews.com.
Întrebarea logică este: dacă un fan al Fiorentinei chiar câştigă premiul cel mare la Loteria Italiană, îşi va da el noua avere pentru a-l salva pe Mutu?
Atacantul originar din Piteşti trebuie să plătească fostului său club, Chelsea Londra, exorbitanta sumă de 17.173.990 euro, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul jucătorului la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor a FIFA din mai 2008.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina tas
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close