Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu ar putea lucra iar cu antrenorul Mourinho

Mutu ar putea lucra iar cu antrenorul Mourinho

Mutu ar putea lucra iar cu antrenorul Mourinho
13 Ian 2009   •   13:31

Adrian Mutu s-ar putea întâlni din nou cu antrenorul cu care a avut cele mai mari probleme, portughezul Jose Mourinho. Acesta l-ar dori pe român la echipa sa, Intern Milano, iar atacantul ar putea pasul către campioana Italiei în vară. Nici clubul la care este acum Mutu, Fiorentina, nu îl va împiedica să plece, căutându-i deja înlocuitor.
Nici nu a împlinit bine 30 de ani Mutu, că directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino a oferit lui Intern dreptul de primă opţiune de a-l cumpăra în vară pe român. Formaţia Viola vrea, astfel, să obţină împrumutul pe şase luni a atacantului interist Mario Balotelli.
"Directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, i-a propus clubului Inter să-l cedez împrumut pentru şase luni pe Balotelli. În schimb, Inter ar avea cale liberă pentru a-l aduce, în iunie, pe românul Adrian Mutu, care a decis de mai mult timp să plece de la clubul toscan la sfârşitul sezonului. Jucătorul ar sosi la Milano pentru 14,6 milioane de euro, plus un fotbalist împrumut", a anunţat, marţi, Mediafax.
Fiorentina plănuieşte, de altfel, o revoluţionare a compartimentului său de atac. Dacă venirea lui Alberto Gilardino a fost o mişcare ce şi-a dovedit deja utilitatea, formaţia toscană plănuieşte să renunţe, cât de curând, atât la Mutu, cât şi la Pazzini. Dealtfel, Giampaolo Pazzini va fi transferat în această iarnă, speră Corvino, la Udinese, iar Mutu ar putea fi cedat la Inter după ce, vara trecută, s-a ratat transferul său la AS Roma. Astfel Fiorentina îi face loc atacantului lui Udinese şi al naţionalei Italiei, Fabio Quagliarella, un tânăr care este văzut ca soluţia perfectă pentru postul său.
Nu ar fi prima dată când Mutu ar juca la Inter, actuala echipă a colegului său de la "naţională", Cristi Chivu, fiind prima echipă la care cel numit "Briliantul" a jucat în Italia, în 2000. Atunci, el a strâns 10 prezenţe în tricoul "nerazzuro". La Internazionale Milano, Mutu ar trebui să îl "suporte" pe fostul său antrenor de la Chelsea Londra, Jose Mourinho, care l-a şi dat afară de la echipa londoneză în urma unui scandal legat de consumul de droguri al românului.
Foto: www.independent.co.uk
Antena3.ro

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close