Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu are iar presa internaţională la picioare: "Sclipitorul Mutu s-a întors cu show"

Mutu are iar presa internaţională la picioare: "Sclipitorul Mutu s-a întors cu show"

Mutu are iar presa internaţională la picioare: "Sclipitorul Mutu s-a întors cu show"
Sursa foto: adrian mutu
21 Oct 2009   •   13:59

Contestat puternic în ţară, Adrian Mutu face furori la Fiorentina. Titularizat de inspiratul Cesare Prandelli în Debrecen - Fiorentina 3-4, românul a înscris două goluri, i-a pus pe tavă un gol lui Gilardino şi a fost declarat omul meciului. Mass-media din Italia şi nu numai nu a rămas insensibilă la reuşitele românului şi i-a cântat în strună în cronicile partidei. Mutu spune că nu are nici un secret, evoluţia sa fiind logică atunci când se simte bine fizic.
Declarat omul mecilui de site-ul oficial al UEFA şi considerat "inspirat şi sclipitor", Mutu a mulţumit pe deplin şi prezenţioasele publicaţii italiene. "Dintr-o sumedenie de goluri, şase în doar 40 de minute, răsare chipul surâzător al lui Mutu, cel care şi-a comandat trupa spre un nou succes european", notează eurosport.it.
Antrenorul Prandelli este şi el mulţumit după ce l-a lăsat pe bancă pe eroul din partida cu Liverpool, Jovetic, pentru a introduce în teren alt goleador:
"Mutu s-a descurcat excelent şi a demonstrat că şi-a revenit. Dacă poate juca în acelaşi timp în teren cu Jovetic şi Gilardino? Ar fi minunat, dar acum nu suntem gata să facem acest pas. Îl felicit pe Mutu, el a făcut diferenţa şi le-a dat un exemplu şi celorlanţi jucători", a declarat Prandelli.
Mutu nu a fost surprins de jocul bun pe care l-a făcut în faţa ungurilor, considerând că forma fizică i-a permis să se exprime aşa cum a vrut.
"A fost un meci ciudat, trebuie să fim mai atenţi în apărare. Mă simt bine din punct de vedere fizic şi acesta este lucrul cel mai important. Mă aşteptam să fim pe locul doi în clasamentul grupei, anul acesta ştim mai bine ce avem de făcut. Suntem pe drumul cel bun: avem două meciuri acasă, totul depinde de noi. Pentru mine începe un nou sezon. Pentru mine Jovetici este ca un frate mai mic. Mulţumesc fanilor viola care m-au susţinut mereu. Mi s-a părut normal să mă duc în faţa lor şi să fac o plecăciune, pentru că meritau", a declarat Mutu, potrivit Mediafax.
Fiorentina a învins marţi Debrecen pe teren străin cu scorul de 4-3. Meciul a fost unul incredibil, cu şase goluri înscrise în prima repriză, două dintre ele de Mutu. Fiorentina totalizează şase puncte după trei partide şi se situează pe locul al doilea în Grupa E a Ligii Campionilor. Olympique Lyon are nouă puncte, iar Liverpool are trei, fiind învinsă pe teren propriu de gruparea franceză cu scorul de 1-2.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close