Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu are o revenire pozitivă, dar nu inspiră Fiorentina spre victorie

Mutu are o revenire pozitivă, dar nu inspiră Fiorentina spre victorie

Mutu are o revenire pozitivă, dar nu inspiră Fiorentina spre victorie
01 Noi 2010   •   09:31

Mutu a fost integralist în remiza cu Catania, scor 0-0. Fotbalistul român a avut o evoluţie bună pentru Fiorentina în prima repriză, când a avut câteva acţiuni notabile, dar cele nouă luni de pauză s-au văzut în repriza secundă, când internaţionalul român nu a mai rezistat fizic.

"Briliantul" a bifat totuşi primele sale 90 de minute în acest sezon, iar revenirea sa a fost apreciată de presa italiană. Site-ul violanews.com a notat cu Mutu a fost singurul care a încercat să facă ceva: "În teren după nouă luni de suspendare, Mutu şi-a dovedit rapid pofta de gol, cu trei tentative în primele zece minute. A muncit şi pentru a ajuta apărarea. La reluare a obosit, însă este singurul care a încercat să facă ceva".

Şi Firenzeviola.it a scris că Mutu s-a prezentat în mare formă, chiar dacă a lipsit nouă luni. "Trei ocazii în primele zece minute. Apoi şi-a pierdut din incisivitate, dar nu şi dorinţa de a juca", a notat sursa citată.

Agenţia Calciomercato a precizat că Mutu a fost printre puţinele "lucruri pozitive" la Fiorentina la meciul de duminică, în timp ce pentru fiorentina.it, Adrian Mutu a luptat ca un leu.

Rezultate Serie A:
Genoa    0 - 1    Inter Milan
AS Roma    2 - 0    Lecce
AC Milan    1 - 2    Juventus
Palermo    0 - 1    Lazio
Bari    0 - 2    Udinese
Brescia    0 - 1    Napoli
Cagliari    2 - 0    Bologna
Cesena    0 - 1    Sampdoria
Parma    0 - 0    Chievo
Catania    0 - 0    Fiorentina

×
Subiecte în articol: Serie A Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close