Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu are un nou antrenor la Fiorentina, pe sârbul Sinisa Mihajlovic

Mutu are un nou antrenor la Fiorentina, pe sârbul Sinisa Mihajlovic

Mutu are un nou antrenor la Fiorentina, pe sârbul Sinisa Mihajlovic
Sursa foto: sinisa mihajlovic
04 Iun 2010   •   13:26

Fiorentina a găsit deja un antrenor, după ce fostul tehnician, Cesare Prandelli, a semnat un contract cu Federaţia Italiană de Fotbal. Acesta este fostul internaţional jugoslav Sinisa Mihajlovic, care a antrenat-o în sezonul trecut pe Catania. Mihajlovic era considerat candidat la postul de antrenor al lui Inter, dar se pare că sârbul a vrut să aleagă varianta mai sigură.
"Sinisa Mihajlovic va fi prezentat oficial vineri", a transmis clubul toscan, care a încheiat sezonul trecut pe un dezamăgitor loc 11, potrivit Eurosport.
Mihajlovic şi-a dat săptămâna trecută demisia de la Catania, luându-o prin surprindere pe oficialii clubului sicilian. Toată Italia credea că următoarea destinaţie ar putea fi Inter, dar Mihajlovic, speriat poate şi de interesul "nerazzurrilor" pentru Rafa Benitez, a ales o echipă mai apropiată de experienţa sa.
Mihajlovic îl va avea elev la Fiorentina şi pe românul Adrian Mutu, în cazul în care acesta nu va pleca de la Florenţa în această vară. Este bine cunoscut episodul din sezonul 2003-2004 al Ligii Campionilor în care, pe când era fundaş la Lazio, Mihajlovic l-a scuipat în faţă pe Mutu, jucător la Chelsea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fiorentina Serie A
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close