Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu aşteaptă cu sufletul la gură întâlnirea de miercuri cu procurorul CONI, care îi decide suspendarea

Mutu aşteaptă cu sufletul la gură întâlnirea de miercuri cu procurorul CONI, care îi decide suspendarea

Mutu aşteaptă cu sufletul la gură întâlnirea de miercuri cu procurorul CONI, care îi decide suspendarea
Sursa foto: adrian mutu
02 Mar 2010   •   20:19

Noapte grea pentru Adrian Mutu. Miercuri e o zi decisivă pentru viitorul lui fotbalistic. Atacantul Fiorentinei se va prezenta împreună cu avocaţii săi în faţa procurorului anti-doping al Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la două controale în ianuarie.
Presa din Italia prezintă două scenarii pentru Mutu. Dacă procurorul va considera că fotbalistul este recidivist, după cazul "cocaina" din 2004, Mutu poate primi o suspendare cuprinsă între 1 şi 4 ani. În cazul favorabil, în care nu va fi luată în calcul prima suspendare, va primi 3 luni de suspendare din care a efectuat deja o lună. În cazul unui verdict defavorabil, Mutu mai poate ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane.
Adrian Mutu a mai fost suspendat pentru şapte luni în 2005, după ce i s-au descoperit în corp urme de cocaină la un control comandat de clubul său de atunci, Chelsea Londra.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu suspendare
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close