Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu caută ajutor la avocaţii din cazul Bosman pentru rezolvarea litigiului cu Chelsea

Mutu caută ajutor la avocaţii din cazul Bosman pentru rezolvarea litigiului cu Chelsea

Mutu caută ajutor la avocaţii din cazul Bosman pentru rezolvarea litigiului cu Chelsea
Sursa foto: adrian mutu
10 Sep 2009   •   16:32

Adrian Mutu mai are termen până la 15 septembrie pentru a depune recurs la sentinţa TAS, prin care jucătorul este obligat să plătească daune de aproape 17 milioane de euro clubului Chelsea.
Pentru aceasta, echipa de avocaţi a lui Mutu a decis să colaboreze cu Jean-Louis Dupont, implicat în cazul Bosman. În urma acestui proces, jucătorii au primit drept de liberă circulaţie în cadrul UE.
În plus, impresarul lui Mutu, Ioan Becali, a ameninţat că va chema în instanţă cluburile Juventus şi Livorno precum şi pe Luciano şi Alessandro Moggi, pentru ca aceştia să plătească datoria către clubul englez.
Impresarul consideră că Juventus a ajuns să beneficieze de român după un artificiu făcut de Livorno.
Obiectivul apărătorilor fotbalistului a fost să găsească erori în sentinţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv.
Jucătorul român a dorit iniţial să ajungă la o înţelegere cu formaţia londoneză pentru a plăti mai puţini bani. De asemenea, s-a oferit voluntar şi să doneze bani organizaţiilor de luptă anti-drog pentru a scăpa de amendă.
Clubul Fiorentina încearcă să-l ajute pe Adrian Mutu cu relaţiile bune pe care le are la FIFA, forul care a dictat prima senţintă, dar vrea să negocieze şi cu oficialii lui Chelsea şi UEFA. Gruparea din Florenţa a fost prezentă la Geneva la întâlnirea Asociaţiei Cluburilor Europene, în care a prezentat cazul lui Adrian Mutu, scrie violanews.
Preşedintele lui Juventus Giovanni Cobolli Gigli a răspuns în mod sec noului impresar al lui Mutu, Giovanni Becali: ?nu se merită să îi răspunzi, nu cred că Juventus este implicată. Mutu trece prin momente dificile, îi sunt alături?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close