Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu exclude un transfer la Manchester City: Prefer Şahtior şi să îmi închei cariera la Dinamo

Mutu exclude un transfer la Manchester City: Prefer Şahtior şi să îmi închei cariera la Dinamo

Mutu exclude un transfer la Manchester City: Prefer Şahtior şi să îmi închei cariera la Dinamo
22 Ian 2010   •   17:20

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu a dezminţit zvonurile care îl legau de un transfer la Manchester City. Internaţionalul român părea să fie o ţintă de transfer pentru Roberto Mancini, care îl cunoştea pe Mutu din Italia, dar atacantul spune că în prezent este concentrat pe viaţa din Serie A.

Mutu a mai jucat în Anglia, însă cele 14 luni petrecute la Chelsea între august 2003 şi octombrie 2004 s-au terminat prost, el fiind dat afară de club din cauza problemelor cu droguri. Românul a lăsat totuşi amintirile deoparte şi nu a exclus o revenire în Premier League în viitor, însă spune că acum nu este momentul.

În vârstă de 31 de ani, Mutu a specificat că în eventualitatea unui transfer va alege cel mai probabil Şahtior Doneţk sau o revenire în România, la Dinamo Bucureşti. "Manchester City? Nu cred. Momentan vreau să am un retur de succes cu Fiorentina. Şahtior? Da, de ce nu. Mereu am apreciat ce a făcut Mircea Lucescu pentru cariera mea. Totuşi, am promis că voi reveni la Dinamo la finalul carierei şi vreau să mă ţin de promisiune", a declarat Mutu, citează Sky Sports.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Manchester City
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close