Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu le dă coşmaruri sârbilor. Antic: "Mutu e un geniu, poate fi decisiv"

Mutu le dă coşmaruri sârbilor. Antic: "Mutu e un geniu, poate fi decisiv"

Mutu le dă coşmaruri sârbilor. Antic: "Mutu e un geniu, poate fi decisiv"
Sursa foto: adrian mutu
05 Oct 2009   •   11:50

Selecţionerul Serbiei, Radomir Antic, nu poate sta liniştit atunci când se gândeşte că România va conta pe Mutu în partida de sâmbătă seară de la Belgrad. Atacantul român va debuta la echipa naţională în mandatul lui Răzvan Lucescu, iar Antic crede că jucătorul Fiorentinei este principalul pericol pentru echipa sa, care are nevoie de trei puncte din ultimele două meciuri pentru a se califica la Cupa Mondială.
"România este acum o echipă compactă, care practică un fotbal eficient. Să vă mai spun ceva: cred că şi prezenţa lui Mutu poate fi decisivă, este un jucător de clasă mondială, un geniu. Adrian Mutu rămâne unul dintre cei mai buni jucători din Europa pe postul său. Are experienţă, este eficient, poate juca sub presiune. Sigur că a avut şi unele probleme în ultimul timp, însă cred eu că rămâne cel mai periculos jucător din echipa României.", a precizat Radomir Antic, pentru click.
Fin cunoscător al lumii antrenorilor, Radomir Antic îl cunoaşte şi pe selecţionerul Lucescu, dar nu la fel de bine ca pe tatăl acestuia, reputatul Mircea Lucescu.
"Evident că îl ştiu pe Lucescu jr. Este un antrenor tânăr şi inspirat, de care am auzit încă de când antrena echipa Rapid. Îl ştiu mult mai bine pe tatăl său, Mircea Lucescu, un tehnician din generaţia mea, cu foarte multe rezultate bune.",a conchis tehnicianul sârb.
Partida Serbia - România, contânt pentru penultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, se va juca sâmbătă, 10 octimbrie, pe stadionul "Crvena Zvezda" din Belgrad.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close