Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu: "Nu sunt simbolul Fiorentinei dar iubesc să mi se spună 'Il Fenomeno'"

Mutu: "Nu sunt simbolul Fiorentinei dar iubesc să mi se spună 'Il Fenomeno'"

Mutu: "Nu sunt simbolul Fiorentinei dar iubesc să mi se spună 'Il Fenomeno'"
Sursa foto: adrian mutu
23 Iul 2009   •   17:13

Adrian Mutu s-a întors în forţă după accidentarea la genunchi care l-a scos din toate competiţiile în finalul sezonului trecut. Tot mai puternic fizic, atacantul vrea să impresioneze şi consideră că echipa la care este i se potriveşte ca o mănuşă, fiind la fel de bună ca Inter, Juventus şi AC Milan. Întrebat dacă se simte simbolul formaţiei "Viola", Mutu a negat cu modestie, dar a adăugat că se simte extraordinar atunci când i se spune "Il Fenomeno".
Fiorentina a încheiat sezonul trecut de Serie A pe locul al patrulea, iar acum are şanse mari să se califice în grupele Ligii Campionilor. Mutu se vrea în centrul atenţiei într-un sezon în care speră ca echipa sa să îşi îmbunătăţească performanţele de anul trecut. Declaraţiile lui Mutu au apărut într-un interviu dat pentru cotidianul italian La Nazione.
"Suntem între primele patru echipe din Italia şi vrem să rămânem în acel grup, poate chiar să avansăm. Inter, Juventus şi Milan nu sunt mai puternice decât noi. Cred că suntem pe drumul cel bun. Din afară este uşor de spus că nu avem rezultate mai bune atâta timp cât se investeşte anual 50 de milioane de euro, dar acest proiect ţine şi de detalii. Spre exemplu, vânzarea lui Felipe Melo este o afacere.", a declarat mutu pentru sursa citată.
"Eu nu sunt simbolul Fiorentinei, ci Antognoni este. Mă simt doar un jucător important. Îmi cunosc calităţile. Îmi ajunge faptul că suporterii mă consideră între primii jucători ai lumii, să zicem între primii zece.", s-a descris Mutu, care este aşteptat în prima echipă a Fiorentinei încă de la primele meciuri.
Întrebarea care i-a plăcut cel mai mult lui Mutu a fost aceea în care a auzit două cuvinte care îi mângâie urechile de fiecare dată: "Il Fenomeno". Mutu a dat, de altfel, şi răspunsul unui om mândru.
"Pe o scară de la 0 la 100, cât de mult îţi place să ţi se spună "il Fenomeno"?", a fost întrebat Mutu, iar acesta a răspuns simplu: "101".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina Serie A
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close