Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu, ofertat de Beşiktaş

Mutu, ofertat de Beşiktaş

Mutu, ofertat de Beşiktaş
Sursa foto: adrian mutu
20 Iun 2009   •   18:23

Campioana Turciei, Beşiktaş Istanbul, vrea să îl achiziţioneze pe atacantul român Adrian Mutu de la Fiorentina şi, din câte se pare, a făcut deja o ofertă italienilor, scrie cotidianul turc Fanatik.

"Beşiktaş va juca direct în grupele Ligii Campionilor aşa că a făcut o ofertă pentru atacantul român Adrian Mutu. Cele două părţi se înţeleg destul de bine, iar acum ceva timp directorul sportiv al Fiorentinei spunea că românul ar putea pleca. Mutu se află în vacanţă în SUA împreună cu soţia sa şi ar putea fi atras de un transfer în Turcia şi de posibilitatea de a juca direct în grupele Ligii Campionilor", notează sursa citată, citată de Newsin.

Adrian Mutu joacă la Fiorentina din anul 2006 şi a fost curtat de mai multe echipe, cel mai aproape de un transfer fiind la începutul sezonului când putea ajunge la AS Roma, dar totul a căzut în ultima clipă. De atunci însă, după un sezon destul de bun, Mutu a spus de mai multe ori că vrea să rămână la Fiorentina, gândindu-se chiar să îşi încheie cariera la gruparea pregătită de Cesare Prandelli.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close