Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu, prima reacţie: ?Nu pot descrie în cuvinte ce simt?

Mutu, prima reacţie: ?Nu pot descrie în cuvinte ce simt?

Mutu, prima reacţie: ?Nu pot descrie în cuvinte ce simt?
Sursa foto: adrian mutu
29 Ian 2010   •   13:49

Adrian Mutu a transmis, vineri, primul mesaj de după izbucnirea celui de-al doilea scandal de dopaj care-l are în prim-plan. Atacantul Fiorentinei şi al echipei naţionale a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care a asigurat că este nevinovat.
Punctul de vedere al lui Mutu se opune clar ideii că jucătorul ar încercat să trişeze. Cu toate acestea, riscul de a-şi încheia cariera la doar 31 de ani a săpat adânc în moralul atacantului care se gândeşte acum împreună cu avocaţii şi agenţii săi cum să iasă din această nouă încurcătură.
"Unele momente în viaţă nu pot fi descrise în cuvinte. Tot ce se va lămuri este că nu sunt vinovat. Am nevoie de linişte pentru a îmi pregăti apărarea", a transmis Adrian Mutu.
Posibilităţile sunt multe pentru Mutu, care poate la fel de bine să scape cu 3 luni de suspendare sau să primească 4 ani, încheindu-şi astfel cariera de fotbalist. Speranţele lui Mutu atârnă de mai mulţi factori. În primul rând, ar putea scăpa cu pedeapsa minimă dacă ar dovedi că responsabilitatea administrării substanţei nu îi aparţine. De asemenea, o veste bună pentru jucător ar putea veni de la avocaţii săi, care ar putea profita de o breşă din regulamentul antidrog şi să demonstreze că nu este recidivist din moment ce testul din 2004, în urma căruia a fost depistat pozitiv cu cocaină, nu a făcut în cadrul unei competiţii, ci la cererea propriului său club, independent de orice for fotbalistic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close