Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu riscă noi sancţiuni. De data aceasta pentru că a fumat

Mutu riscă noi sancţiuni. De data aceasta pentru că a fumat

Mutu riscă noi sancţiuni. De data aceasta pentru că a fumat
Sursa foto: adrian mutu
10 Feb 2010   •   12:52

Adrian Mutu s-ar putea vedea obligat să plătească două amenzi după ce clubul Fiorentina a făcut demersuri să-l sancţioneze pentru faptul că a fumat în incinta stadionului şi pentru o ieşire neautorizată în oraş, noaptea. Pentru cele două abateri de la regulamentul intern, Mutu ar trebui să plătească 23.000 de euro.
Liniştea este greu de găsit pentru Mutu în această perioadă. Împovărat de problema depistării sibutraminei în sistemul său, Mutu este "atacat" şi de propriul club, care vrea să îl facă să plătească pentru abaterile avute. Mutu a fost găsit fumând în incinta stadionului din Florenţa, "Artemio Franchi", iar pentru acest lucru va fi amendat cu 6.500 de euro. Mai mult, deoarece a ieşit noaptea în oraş şi nu s-a întors acasă până spre dimineaţă, Fiorentina a propus Comisiei de Arbitraj să îl amendeze pe jucător cu 16.500 de euro, potrivit Mediafax.
În acest moment, Mutu nu se mai află în Italia, ci în Republica Dominicană, la casa natală a soţiei sale, Consuelo. Clubul i-a permis lui Mutu să părăsească ţara pentru a se odihni după perioada stresantă provocată de noul scandal de dopaj care-l are în mijloc.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close