Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu se obişnuieşte cu cuţitul. Atacantul a fost iar operat la genunchi şi lipseşte o lună

Mutu se obişnuieşte cu cuţitul. Atacantul a fost iar operat la genunchi şi lipseşte o lună

Mutu se obişnuieşte cu cuţitul. Atacantul a fost iar operat la genunchi şi lipseşte o lună
Sursa foto: adrian mutu
06 Noi 2009   •   16:46

Problemele la genunchi nu îi mai dau pace lui Adrian Mutu. Atacantul român a fost, vineri, operat din nou la genunchiul piciorului drept, pentru o afecţiune la meniscul medial, şi este se aşteptat să lipsească o lună de pe terenul de joc. Intervenţia a avut loc la o clinică medicală din Florenţa şi a durat aproximativ o oră.
Nu mai departe de luna aprilie, Mutu a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi, pentru o leziune a meniscului extern stâng, iar acum românul s-a întors în sala de operaţii. Abia revenit în formă maximă la Fiorentina, după o convalescenţă care a durat mai mult decât era aşteptat, Mutu s-a accidentat înaintea meciului din Liga Campionilor cu Debrecen, dar a forţat intrarea pe teren şi a jucat în ciuda durerilor, marcând chiar un gol.
Revenirea lui Mutu este preconizată pentru peste o lună, dar stafful Fiorentinei speră că "Briliantul" va juca din nou mai devreme, poate chiar la meciul cu Inter Milano din ultimele zile ale lunii noiembrie, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina Serie A
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close