Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu şi-a cumpărat casă în Florenţa şi plecarea de la echipă nu mai pare atât de sigură

Mutu şi-a cumpărat casă în Florenţa şi plecarea de la echipă nu mai pare atât de sigură

Mutu şi-a cumpărat casă în Florenţa şi plecarea de la echipă nu mai pare atât de sigură
Sursa foto: Adrian Mutu
31 Mar 2009   •   09:53

Zvonurile privind un transfer al atacantului Adrian Mutu de la formaţia italiană AC Fiorentina către una dintre echipele Real Madrid, Bayern Munchen sau AC Milan au primit o lovitură puternică atunci când s-a aflat, luni, că românul tocmai şi-a cumpărat o casă în Florenţa. Noua proprietate a "Briliantului" are 300 de metri pătraţi, grădină, garaj şi, nu în ultimul rând, piscină.
Informaţia a fost dată de cotidianul italian La Nazione, care a menţionat şi faptul că imobilul nu este, încă, în condiţii optime pentru a fi locuit, fiind încă în curs de modificare. Centrul de pregătire al grupării toscane este, şi el, foarte aproape de noua casă românului, fapt ce îi face pe jurnaliştii italieni să se gândească la faptul că Mutu înclină să rămână o perioadă mai lungă la Florenţa. Deşi au şi un contraexemplu, Luca Toni, fostul coleg al lui Mutu din atacul formaţiei "Viola" cumpărând o casă în acelaşi oraş chiar înainte să se transfere la Bayern Munchen, italienii cred că Mutu vrea să rămână la echipă. Au şi un argument - aceasta este prima casă cumpărată de Mutu în cei trei ani petrecuţi la Florenţa, anunţă violaplanet.it.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu florenta AC Fiorentina
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close