Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu vrea să continue cu Fiorentina, Chivu este în vizorul Valenciei

Mutu vrea să continue cu Fiorentina, Chivu este în vizorul Valenciei

Mutu vrea să continue cu Fiorentina, Chivu este în vizorul Valenciei
14 Iun 2011   •   13:42

Zvonurile de mercato din această perioadă nu îi ocolesc nici pe cei mai importanţi jucători români din ultimii ani, Adrian Mutu şi Cristi Chivu.

Despre Mutu s-a scris foarte mult în ultima vreme că o va părăsi pe Fiorentina în această vară. Impresarul fotbalistului a declarat însă că „Briliantul” îşi doreşte să rămână şi în viitorul sezon la formaţia toscană.

Adrian este în vacanţă, este liniştit, noi aşteptăm veşti de la Fiorentina. Peste câteva zile ne vom întâlni cu oficialii de la Fiorentina şi vom vedea ce se va decide. El vrea să rămână la Florenţa, pentru că iubeşte oraşul şi suporterii, dar nu îşi doreşte nici să blocheze progersul echipei. În cadrul reuniunii pe care o vom avea, vom determina dacă este un obstacol şi, dacă este cazul, vom căuta o altă destinaţie”, a declarat Pietro Chiodi pentru postul italian Sky.

În ceea ce îl priveşte pe Cristi Chivu, cotidianul Tuttosport a scris în ediţia sa de astăzi că fundaşul Interului ar putea ajunge la Valencia, într-o afacere în urma căreia Inter îl va obţine pe mijlocaşul argentinian Ever Banega, fotbalist dorit de ceva vreme de consucătorii nerazzurrilor.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close