Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu vrea să facă donaţii organizaţiilor antidrog, în schimbul banilor datoraţi clubului Chelsea

Mutu vrea să facă donaţii organizaţiilor antidrog, în schimbul banilor datoraţi clubului Chelsea

Mutu vrea să facă donaţii organizaţiilor antidrog, în schimbul banilor datoraţi clubului Chelsea
08 Sep 2009   •   15:12


"Adrian Mutu nu are de unde să plătească 17 milioane de euro lui Chelsea nici dacă mai joacă 5-6 ani", declara Giovanni Becali în urmă cu puţin timp. Atacantul Fiorentinei este şi el conştient de acest lucru şi a trimis o scrisoare clubului londonez, Comitetului Disciplinar al FIFA şi preşedintelui Josep Blatter, în care propune să facă donaţii către organizaţiile antidrog.

"Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat cât am jucat la Chelsea şi nu am putut să mă ridic la nivelul aşteptărilor, dar consider că se poate ajunge la o înţelegere din partea ambelor părţi. Propun în schimbul sumei în discuţie efectuarea unei trazacţii importante unei asociaţii din Florenţa, sau din alt oraş italian, care se ocupă cu recuperarea tinerilor care au avut probleme cu consumul de substanţe interzise, alături de o altă donaţie unei organizaţii alese de Chelsea în Londra sau în Anglia, plus încă una în România", a explicat Adrian Mutu, citat de NewsIn.

La rândul său, impresarul Giovanni Becali a declarat pentru calciomercato.com că Mutu este pregătit să plătească londonezilor banii pe care i-a câştigat la Chelsea, dar nu mai mult. "Restul ar trebui achitaţi de Juventus, Livorno şi familia Moggi (n.r. Alessandro Moggi fiind fostul impresar al atacantului, care l-a adus la Juventus via Livorno, pe gratis). Vom pune Juventus şi pe cei responsabili într-o situaţie dificilă. Mutu a fost abandonat de toată lumea, inclusiv de către cei care au făcut o avere din aducerea lui pe gratis la Juventus", a spus Becali.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close