Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu vrea să îşi încheie cariera la Fiorentina, în 2014

Mutu vrea să îşi încheie cariera la Fiorentina, în 2014

Mutu vrea să îşi încheie cariera la Fiorentina, în 2014
10 Dec 2010   •   15:08

Adrian Mutu şi-a exprimat dorinţa de a rămâne la Fiorentina până la finalul carierei. După scandalul de dopaj cu sibutramină, directorul sportiv Pantaleo Corvino a declarat că salariul mare al românului ar putea determina vânzarea acestuia, dar o mutare nu s-a materializat, iar Mutu a revenit acum pe teren şi e gata să se lupte pentru locul său de titular.

În vârstă de 31 de ani, Mutu spune că este chiar decis să îşi petreacă restul carierei la club. "Cele nouă luni de suspendare au fost obositoare, atât mental cât şi fizic, dar niciodată nu m-am gândit că voi renunţa la fotbal. Îmi lipsea în fiecare zi jocul. Mi-a plăcut mereu această viaţă şi încă o iubesc", a declarat Mutu pentru La Nazione.

Conform interviului acordat pentru cotidianul italian, Mutu a primit un nou contract pe cinci ani de la Fiorentina, dar el a refuzat. "Le-am spus că vreau să mai joc doar trei ani. Vreau să îmi închei cariera aici. Chiar sper asta. Florenţa este oraşul în care vreau să trăiesc. Nu cred că viitorul meu e legat de câte goluri voi marca în returul acestui sezon. Fiorentina ştie cât valorez când joc bine, iar acum sunt pregătit să joc la cel mai înalt nivel", a mai spus Mutu.


×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close