Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Napoli a învins cu 2-0 pe Inter Milano şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

Napoli a învins cu 2-0 pe Inter Milano şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

Napoli a învins cu 2-0 pe Inter Milano şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    26 Ian 2012   •   14:22

Napoli şi-a luat revanşa în faţa celor de la Inter Milano pentru eliminarea din ediţia trecută a Cupei Italiei, reuşind să se impună cu 2-0 pe teren propriu şi obţinând astfel calificarea în semifinalele competiţiei.

Gazdele au deschis scorul în debutul prăţii a doua, prin uruguayanul Edinson Cavani, care a transformat fără emoţii un penalty obţinut tot de el în urma unui duel cu Thiago Motta.

Echipa lui Claudio Raniei, la care Cristi Chivu a fost titular, cu o evoluţie slabă însă, ar fi putut primi de asemenea o lovitură de la 11 metri, dar arbitrul nu a sancţionat faultul lui Maggio asupra lui Milito din interiorul careului.

Nerazzurrii au forţat pe final în căutarea golului care fi trimis meciul în prelungiri, iar Cavani a profitat de spaţiile din apărarea adversă pentru a reuşi dubla, la capătul unei acţiuni personale în ultimul minut, şi a pecetlui astfel eliminarea deţinătoarei trofeului.

Trebuie să privim mereu înainte şi să continuăm să jucăm la fel, pentru că ne dorim să câştigăm ceva important. Suntem fericiţi pentru cea am realizat până acum, dar scopul nostru este să o ţinem tot aşa şi să ne îmbunătăţim jocul”, a declarat Cavani.

În semifinale, Napoli va întâlni, în dubla manşă, pe Siena, care s-a calificat în premieră în această fază după victoria cu 1-0 de la verona, obţinută în faţa celor de la Chievo, prin golul lui Mattia Destro.

Ultimul sfert de finală al Cupei Italiei se va disputa joi, între AC Milan şi Lazio, învingătoarea urmând să lupte pentru un loc în ultimul act cu Juventus.


×
Subiecte în articol: Napoli Inter Milano Cupa Italiei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close