Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Napoli va juca finala Cupei Italiei cu Juventus

Napoli va juca finala Cupei Italiei cu Juventus

Napoli va juca finala Cupei Italiei cu Juventus
Sursa foto: Foto: EPA / Intact Images
22 Mar 2012   •   10:33

Napoli şi-a revenit după eliminarea din Liga Campionilor şi a învins cu 2-0 pe Siena în manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei şi s-a calificat în finala cu Juventus.

Napoli era condusă de Siena, care căuta să joace prima ei finală în toate competiţiile, cu 2-1 după manşa tur, dar nu a avut nevoie de mult timp pentru a prelua conducerea, Simone Vergassola înscriind în propria poartă în minutul 10.

Edinson Cavani, care a avut o contribuţie semnificativă la primul gol, a punctat pentru 2-0 după jumătate de oră de joc, la capătul unei faze lucrate cu Marek Hamsik şi Ezequiel Lavezzi.

Juventus, neînvinsă în acest sezon din Serie A, a trecut după prelungiri de AC Milan în cealaltă semifinală. Finala cu Napoli se va disputa pe 20 mai.

Juventus, care se află în căutarea celui de-al zecelea trofeu - un record pentru fotbalul italian -, nu a mai câştigat finala Cupei Italiei din 1995, iar Napoli din 1987. Avându-l în echipă pe Diego Armando Maradona, Napoli a câştigat atunci a treia Cupă a Italiei din palmares.

×
Subiecte în articol: Napoli Juventus Torino Cupa Italiei
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close