Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nerăbdător să joace pentru AC Milan, Beckham a fost pe San Siro la meciul cu Udinese

Nerăbdător să joace pentru AC Milan, Beckham a fost pe San Siro la meciul cu Udinese

Nerăbdător să joace pentru AC Milan, Beckham a fost pe San Siro la meciul cu Udinese
22 Dec 2008   •   15:34

Aflat sub contrat cu gruparea americană Los Angeles Galaxy, David Beckham a găsit o modalitate de a mai simţi nivelul înalt al fotbalului din Europa şi va juca din ianuarie până în martie pentru AC Milan. Deşi ideea nu le-a surâs în totalitate patronilor clubului de pe Coasta Pacifică, Becks va fi împrumutat în Italia în perioada în care campionatul american se află în pauză. Deşi nu are încă drept de joc pentru rossonerri, starul englez a venit duminică să îi vadă la lucru pe viitorii săi colegi, în meciul AC Milan - Udinese (5-1), pe San Siro.
Călit deja la Manchester United şi la Real Madrid, fostul căpitan al Angliei a declarat, conform goal.com, că nu se teme de concurenţa pe care o va întâlni la Milano, şi că nici nu concepe ca experienţa italiantă să nu fie foarte distractivă. Prezent cu soţia, Victoria Beckham, la meciul cu Udineze, David spune că venirea la echipa lui Ancelotti este un eveniment extrem de important atât pentru el, cât şi pentru copiii săi şi pentru fanii italieni.
În vârstă de 33 de ani, Beckham vrea să dovedească faptul că plecarea în Statele Unite nu a fost o fugă, ci doar o îndeplinirea unei misiuni de popularizare a fotbalului, aşa cum susţine. Englezul vrea să îşi aducă aminte de fotbalul tare de pe continent şi să dovedească faptul că încă poate să uimească tribunele cu execuţiile sale.
Meciul AC Milan - Udinese, încheiat cu scorul de 5-1 a fost primul meci în care echipa din Udine a evoluat cu sigla "Dacia" pe tricouri. Dacia este noul sponsor principal al echipei italiene, care va face reclamă pe tricourile de joc constructorului român de automobile începând cu acest meci.
Foto: www.goal.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close