Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nesigur la debut. Lobonţ a luat gol la prima fază în AS Roma - Napoli 2-1 (VIDEO)

Nesigur la debut. Lobonţ a luat gol la prima fază în AS Roma - Napoli 2-1 (VIDEO)

Nesigur la debut. Lobonţ a luat gol la prima fază în AS Roma - Napoli 2-1 (VIDEO)
Sursa foto: bogdan lobont
05 Oct 2009   •   13:41

Bogdan Lobonţ a debutat la noua sa echipă, AS Roma, în partida disputată de "giallorossi" duminică în faţa celor de la Napoli. Portarul român a intrat pe teren în minutul 25, schimbându-l pe accidentatul Julio Sergio. Din păcate pentru el, Lobonţ a primit gol la prima fază, după un şut al lui Lavezzi la care a fost şi mascat de fundaşi, dar la care a avut o reacţie întârziată.
Accidentat grav la genunchi la meciul lui Dinamo din returul campionatului trecut, cu Gloria Bitriţa, Lobonţ a lipsit de pe teren o jumătate de an. Între timp a obţinut împrumutul la AS Roma, în ciuda vârstei de 31 de ani. Refăcut după accidentare, portarul român a şi debutat la echipa antrenată de Claudio Ranieri, în partida de duminică din Serie A, cu Napoli. Lobonţ a intrat pe teren în locul lui Julio Sergio şi, din păcate pentru el, a fost învins imediat, de Lavezzi, cu un şut nu foarte bine plasat. Lobonţ are scuza să a fost mascat de apărători, dar şi el ştie că în vremurile lui bune ar fi apărat acea minge.
Francesco Totti nu a lăsat, însă, situaţia să rămână aşa, şi a întors scorul prin golurile marcate în minutele 37 şi 63. Antrenorul romanilor, Ranieri, l-a scuzat pe portarul român, spunând că acesta era neîncălzit atunci când a fost bătut, promiţând ca nu îl va certa după doar un meci.
"Trebuie să recunosc că am avut emoţii. Nu mai apărasem într-un meci oficial de aproape şase luni. Îmi pare rău pentru golul primit, puteam face mai mult la faza respectivă. Le mulţumesc tuturor că au fost alături de mine. Pentru un jucător contează foarte mult susţinerea fanilor în momentele dificile. Cu trecerea timpului am prins încredere şi am avut intervenţii sigure. Mă bucur că am câştigat, aveam nevoie de această victorie", a declarat Lobonţ, potrivit Mediafax.

Goian, arma secretă a lui Zenga pentru finalul de meci cu Juventus. 2-0 pentru Palermo
Echipa lui Walter Zenga, Palermo, a învins duminică Juventus în Sicilia, datorită golurilor marcate de Cavani şi Simplicio în minutele 37 şi 42. Determinată să revină în joc, "Bătrâna Doamnă" a pus mare presiune pe careul lui Sirigu, dar Zenga a ştiu cum să închidă jocul, schimbând tactica şi introducându-l pe Goian pentru a respinge baloanele înalte. Ex-stelistul a intrat în minutul 77 tocmai deoarece piemontezii aruncau mingi înalte în careul advers, şi s-a descurcat excelent respingând pericolul.
"Şi în ultimele partide am evoluat bine şi am avut şanse multe, dar am avut şi ghinion. Sper că am realizat ceva important, iar de acum încolo să ne descurcăm mai bine. Poate că dacă aveam mai multe puncte în clasament nu am fi jucat atât de bine. Eu mereu am zâmbit când am auzit de zvonurile că risc să fiu demis, iar Zamparini a spus mereu că nu este nimic adevărat", a declarat după meci Walter Zenga, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close