x close

Neymar a dat în judecată clubul FC Barcelona

31 Ian 2018   •   14:52
Neymar a dat în judecată clubul FC Barcelona

Starul brazilian Neymar şi-a materializat până la urmă ameninţarea la adresa fostului său club, FC Barcelona, împotriva căruia a depus o plângere în justiţie, solicitând să-i fie achitată cea de-a doua parte a primei care îi revenea, prin contract, în momentul despărţirii de gruparea "blaugrana", în vara anului trecut, anunţă cotidianul El Mundo.

Actualul atacant al lui Paris Saint-Germain solicită din partea Barcelonei suma de 26 milioane euro, la care se adaugă o dobândă de 10%, valoarea totală apropiindu-se de 30 milioane euro.

Clubul FC Barcelona l-a acţionat la rândul său în justiţie pe Neymar, pentru a recupera de la brazilian banii încasaţi după prelungirea contractului său cu echipa de pe Camp Nou, cu o lună înaintea plecării în Franţa, precum şi daune în valoare de 9 milioane euro, suma totală ridicându-se la 75 milioane euro, adaugă publicaţia iberică.

Războiul dintre cele două părţi a debutat în luna august, după ce Barca a refuzat să-i achite lui Neymar a doua parte a primei promise la prelungirea înţelegerii cu clubul spaniol, în momentul în care atacantul a decis să plece la echipa franceză Paris Saint-Germain, care a plătit clauza de reziliere a contractului brazilianului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro.

Conducătorii clubului catalan şi-au motivat decizia prin faptul că Neymar nu şi-a respectat contractul care îl lega de FC Barcelona până în anul 2021.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Neymar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati